Ett enkelt recept jag hittade hos Instagrammaren Evasonja
6 port.
500 g kassler
broccoli
paprika
1 pkt Kelda fyra ostar
75 g riven ost
Stek kassler och gränsaker och lägg ner i en gratängform.
Häll på Kelda såsen och toppa med riven ost.
In i ugnen på 200°C i ca 15-20 min.
Servera med ris eller blomkålsris.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2019/11/Kasslergratang-med-ostsas-1-1024x681.jpeg)
Viktväktarna Points
500 g kassler, fett bortskuret *
broccoli
paprika
1 pkt Kelda fyra ostar *
75 g riven ost 12% *
Totalt blir det 10P/port. Lägg till points för matfett och tillbehör.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2019/11/Kasslergratang-med-ostsas-2-681x1024.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2019/11/Kasslergratang-med-ostsas-7-681x1024.jpeg)
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK