Jordgubbskvargfluff

Nu i jordgubbstider måste man passa på att föreviga sina favoritrecept med just jordgubbar! Det här har blivit en favorit till frukost, har du inte testat så gör det, så himla gott!

1 port.

125 g jordgubb/smultronkvarg
1 äggvita
jordgubbar

Mosa valfri mängd jordgubbar, spara lite till topping.
Vispa upp äggvitan till ett hårt skum.
Blanda i kvargen och jordgubbsmoset till en jämn smet.
Toppa med valfri topping, jag hade jordgubbar, blåbär och granola.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

125 g jordgubb/smultronkvarg, Ica (1 SP)
1 äggvita
jordgubbar

Totalt blir det 1 SP/port. Totalt för hela frukosten med äggröra och rökt skinka blev det 2 SP.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *