Normalt brukar jag använda fond+grillkrydda när jag gör hamburgare, men denna gång testade jag att göra med smaksatt ketchup istället. Blev jättegott! Perfekt för er att testa inför sommarens grillningar 🥰
6 port.
600 g nötfärs
2 msk grillkrydda bbq (eller valfri grillkrydda)
2 msk chipotle ketchup
Blanda färsen med krydda och ketchup.
Gör sex stycken biffar av smeten som du plattar till, använd gärna en hamburgerpress.
Stek/grilla dem.
Servera med valfria tillbehör.
Vi hade chipotleketchup, aioli, lök, salld, tomat och ost.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2022/06/DSC_6036-01-681x1024.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2022/06/DSC_6038-01-681x1024.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2022/06/DSC_6039-01-681x1024.jpeg)
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK