Frukostpaj med bär

Idag står det visst i kalendern att jag fyller år, närmare bestämt hela 40 år. Så att börja dagen med en ordentlig frukost passade bra på min lediga dag. Inspirationen har jag fått från michaelas_viktresa på Instagram.

1 port.

40-60 g bär
1 ägg
40 g havregryn
vaniljpulver
kanel/kardemumma

Häll i bären i en passande ugnsform.
Vispa upp ägget med en gaffel och blanda i havregryn och smaksätt med vaniljpulver och kanel/kardemumma.
Fördela havregrynssmeten över bären.
Ställ in formen i ugnen i ca 15 min på 225°C.
Servera med lite kvarg.

Viktväktarna Flex

40-60 g bär
1 ägg
40 g havregryn (4 SP)
vaniljpulver
kanel/kardemumma

Totalt blev det 6 SP för min portion (4 SP för pajen, 1 SP för kvargen och 1 SP för Babybel ost).

2 thoughts on “Frukostpaj med bär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *