Frukostpaj med bär

Idag står det visst i kalendern att jag fyller år, närmare bestämt hela 40 år. Så att börja dagen med en ordentlig frukost passade bra på min lediga dag. Inspirationen har jag fått från michaelas_viktresa på Instagram.

1 port.

40-60 g bär
1 ägg
40 g havregryn
vaniljpulver
kanel/kardemumma

Häll i bären i en passande ugnsform.
Vispa upp ägget med en gaffel och blanda i havregryn och smaksätt med vaniljpulver och kanel/kardemumma.
Fördela havregrynssmeten över bären.
Ställ in formen i ugnen i ca 15 min på 225°C.
Servera med lite kvarg.

Viktväktarna Points

40-60 g bär
1 ägg
40 g havregryn *
vaniljpulver
kanel/kardemumma

Totalt blev det 5P för min portion (3P för pajen, 1P för kvargen och 1P för Babybel ost).

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

2 reaktioner till “Frukostpaj med bär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *