Enkel och så god att ha som sås/röra till kyckling eller kött eller kanske i hamburgaren.
6 port.
1 l vitkål
1 tsk salt
1 tsk rödvinsvinäger
1 morot
2 dl majonnäs
2 dl crème fraiche
1½ tsk dijonsenap
svartpeppar
Strimla vitkålen tunt.
Massera in salt och vinäger i kålen.
Låt kålen stå i ca 15 min.
Skala och riv moroten.
Krama ur vätskan ur kålen.
Blanda alla ingredienser till coleslawen.
Smaksätt med peppar och ev. mer salt.
Servera till grillat/stekt kött eller kyckling.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
1 l vitkål
1 tsk salt
1 tsk rödvinsvinäger
1 morot
4 dl Larsas/Salakis yoghurt 0%
1½ tsk dijonsenap
svartpeppar
Totalt blir det 0 SP/port. Servera till grillat/stekt kött eller kyckling.




Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK