Chicken Tikka Masala

Dessa indiska grytbaser har blivit en att ta till på vardagar när dottern har dansträning då tiden är knapp för matlagning. Hela familjen gillar dessa enkla, men ack så smakrika rätterna. En bit naan till är en självklarhet, så goda!

6 port.

700 g kyckling
olja
1 burk Tikka Masala
1-2 dl vatten

Strimla kycklingen och stek i olja tills den är nästan klar.
Tillsätt grytbasen och låt det sjuda upp, låt det småputtra i 5-10 min så kycklingen hinner gå klart, späd med vattnet.
Servera med ris, naan eller annat valfritt tillbehör.

Viktväktarna PersonligaPoints

700 g kyckling
olja (lägg till PP för mängden du använder)
1 burk Tikka Masala *
1-2 dl vatten

Totalt blir det 2 PP/port exkl ris och ev naanbröd.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet

Kcal: ca 177 kcal/port exkl tillsatt matfett, ris och naanbröd.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.