Äggmuffins med skinka

12 st

1 gul lök
15 skivor skinka
15 st körsbärstomater
flytande smör
9 st ägg
1½ dl vatten
salt
peppar

Strimla lök och skinka, dela tomaterna i kvartar.
Fräs lök, skinka och tomater i smör.
Fördela det i 12 muffinsformar.
Vispa ihop ägg och vatten, krydda med salt och peppar.
Fördela smeten i muffinsformarna.
Grädda i ugn 190°C ca 35-40 min.

Viktväktarna Points

1 gul lök
15 skivor rökt kalkon tunna skivor, Icas tunna
15 st körsbärstomater
flytande smör (lägg till points för det du använder)
9 st ägg
1½ dl vatten
salt
peppar

Totalt blir det 0P/st.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 61 kcal/st exkl tillsatt matfett och tillbehör.

5 reaktioner till “Äggmuffins med skinka”

  1. Tack för inspirationen!
    Tror du det funkar att göra dem i bullformar? Jag har ingen teflonform. Eller kanske i folieformar annars…

    1. Tänker om det kanske fastnar i en pappersform, aluminiumformar är nog bättre då 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *