Ägg- & falukorvsmacka

En enkel smörgås kan vara så jädrans gott ibland, ni vet som en sån macka man kan köpa på en mack 😍

Här kommer min variant av en ägg och korvmacka!

6 port.

12 brödskivor
600 g falukorv
smör
sallad
12 ägg
salt
peppar

Börja med att skiva upp korven och stek i en panna med lite smör.
Stek äggen på båda sidor, krydda med salt och peppar.
Smöra bröden och lägg på salladsblad.
Fördela korv och ägg på smörgåsarna och dra nåt varv med pepparkvarnen och strö lite flingsalt över.

Viktväktarna Points

12 brödskivor, t.ex Fazer surdegsbröd *
600 g falukorv, Maträtt *
smör (lägg till points för mängden du använder)
sallad
12 ägg
salt
peppar

Totalt blir det 7P/port.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 424 kcal/port exkl tillsatt smör och grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *