4 st
400 g färs
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2-3 pressade vitlöksklyftor
1 ägg
smör
Blanda färsen med salt och peppar.
Tillsätt den pressade vitlöken och ägget.
Arbeta färsen smidig.
Forma färsen till 4 jämnstora bullar.
Platta till dom.
Stek i smöret tills de fått fin färg och är genomstekta.
Beräkna ca 3 min per sida.
Servera dina hamburgare med bröd, valfria tillbehör och pommes.
Viktväktarna Points
400 g färs 5% *
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2-3 pressade vitlöksklyftor
1 ägg
smör (lägg till points för den mängd du använder)
Totalt blir det 3P/st. Lägg till points för dom tillbehör du väljer att servera till din hamburgare.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet