Cheesecakepannacotta

Cheesecakepannacotta

4 st

1½ gelantinblad
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
½ dl socker
200 g Philadelphiaost

2 st digestivekex
physalis eller andra bär/frukter

Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten i ca 5-10 min.
Dela vaniljstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. 
Lägg i stången med och ta upp den sen. 
Koka upp under omrörning. 
Ta bort stången. 
Tillsätt det utkramade gelantinbladet och rör noga.
 Tillsätt philadephiaosten och rör slät.

Krossa ett digestivekex och fördela i botten på glasen.
Häll upp i portionsformar och ställ kallt tills dom stelnat.

Dekorera med ett krossat digestivekex och physalis.

2 reaktioner till “Cheesecakepannacotta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *