Hemlagad snabbmat tycker vi är perfekt att ta till på fredagarna. Vi varierar mellan kebab, pizza, hamburgare och tacos. Så gott!
libabröd
kebabkött Schysst käk
sallad
röd/gul lök
tomat
gurka
fefferoni
kebabsås, tex Felix mild kebabsås
Förbered grönsakerna.
Stek kebabköttet i ugnen eller i stekpanna.
Fördela grönsaker, kött och sås på brödet och rulla ihop med aluminiumfolie.
Servera.
Viktväktarna Points
libabröd lavash *
1/3 förp. kebabkött Schysst käk, ca 91 g *
sallad
röd/gul lök
tomat
gurka
fefferoni
31 g kebabsås, tex Felix mild kebabsås *
Totalt blir det 17P/kebabrulle.
Byt mot kycklingkebab istället så blir det 9P/rulle.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 510 kcal/rulle exkl grönsaker med vanligt kebabkött och ca 339 kcal/rulle exkl grönsaker med kycklingkebab.
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK