Ceasarbagel

Älskar bagels och även ceasarsallad, varför inte bara kombinera dom två i en rätt. Blir magiskt gott 😍

1 port.

1 bagel
philadelphiaost vitlök/örter el. naturell
romansallad
½ förp. stekt & skivad ceasarkyckling, Kronfågel
parmesanost
ceasardressing

Rosta bagelbrödet.
Bred på philadelphiaost på båda sidor av bröden.
Lägg på ett blad romansallad och fördela kycklingen över botten av bagelbrödet.
Hyla över parmesanost och ringla över lite dressing innan du täcker med överdelen av brödet.

Viktväktarna Points

1 bagel *
23 g philadelphiaost vitlök/örter 11% el. naturell light *
romansallad
½ förp. stekt & skivad ceasarkyckling, Kronfågel
8 g parmesanost *
17 g ceasardressing
, Felix *

Totalt blir det 11P/port.

TIPS! Tycker man det blir för mycket points så kan man ta ett halvt bagelbröd så blir det 7P istället.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 503 kcal/port. Med ett halvt bagelbröd blir det istället ca 375 kcal/port.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *