Dessa indiska grytbaser har blivit en att ta till på vardagar när dottern har dansträning då tiden är knapp för matlagning. Hela familjen gillar dessa enkla, men ack så smakrika rätterna. En bit naan till är en självklarhet, så goda!
6 port.
700 g kyckling
olja
1 burk Tikka Masala
1-2 dl vatten
Strimla kycklingen och stek i olja tills den är nästan klar.
Tillsätt grytbasen och låt det sjuda upp, låt det småputtra i 5-10 min så kycklingen hinner gå klart, späd med vattnet.
Servera med ris, naan eller annat valfritt tillbehör.
Viktväktarna Points
700 g kyckling
olja (lägg till points för mängden du använder)
1 burk Tikka Masala *
1-2 dl vatten
Totalt blir det 2P/port exkl ris och ev naanbröd.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 177 kcal/port exkl tillsatt matfett, ris och naanbröd.
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK