Veckans mattips v. 44/2022

Hej alla fina följare! Återigen söndag och vi har ett novemberlov framför oss vi som har barn, så därför tänkte jag att denna veckas mattips ska innehålla maträtter som faller dom flesta barnen i smaken helt enkelt, men med en liten tvist om man så vill eller så kör man på den klassiska varianten 🥰

Hoppas ni får en fantastisk matvecka, det ska jag ❤️ Glöm inte att följa mig på Instagram för fler tips inom mat och hälsa samt att ni får en inblick i min vardag som influenser, matkreatör och mamma 😉

Köttfärssås med crème fraiche – recept finns ▶️▶️ HÄR

Dinkelpannkakor – recept finns ▶️▶️ HÄR

Falukorv med pizzatäcke – recept finns ▶️▶️ HÄR

Krispiga kycklingbitar med ananasdip – recept finns ▶️▶️ HÄR

Nattjästa frukostfrallor – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *