Veckans mattips v. 34/2023

Hej på er! Blev inga mattips igår då jag var på annan ort hela dagen vilket gjorde att jag inte hade möjlighet att fixa det här inlägget. Varför gjorde jag inte det i förväg? Var ju med Filippa på tävling i lördags så tyvärr var det en sådan vecka och helg då tiden inte räckte till och jag valde att prioritera detta i andra hand. Men idag får ni lite tips istället ❤️

Önskar dig en fantastisk matvecka!

Kassler- & currygryta – recept finns ▶️▶️ HÄR

Tacoenchiladas – recept finns ▶️▶️ HÄR

Ris- & baconlåda med vitlök – recept finns ▶️▶️ HÄR

Yoghurtmarinerad kyckling, ugnsstekt potatis & vitlökssås – recept finns HÄR

Kvarg med passionsfrukt & jordgubbar – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

2 reaktioner till “Veckans mattips v. 34/2023”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *