Varm macka med kycklingfärs & beasås

Ett litet test av en varm macka. I efterhand tänker jag att det kanske kan vara gott att lägga på lite skivad tomat eller kanske lite svamp.

6 port.

12 mackor
smör
500 g kycklingfärs
dragon
salt
peppar
2 förp. beasås
ost

Stek färsen i smör/olja.
Krydda med dragon, salt och peppar.

Förbered såsen enligt anvisningar på förpackningen.

Bred på smöret på mackorna och fördela färsen ovanpå.
Fördela den färdiga såsen ovanpå färsen och lägg på ost.
In i ugnen i ca 10 min på 200°C.
Servera med valfria grönsaker.

Viktväktarna Flex

12 mackor t.ex Pågen levain (28 SP)
smör (lägg till SP för så mycket du använder)
500 g kycklingfärs (12 SP)
dragon
salt
peppar
2 förp. beasås, utan tillsatt matfett (12 SP)
24 skivor ost 10% (13 SP)

Totalt blir det 11 SP/port plus SP för smör/olja. Servera med valfria grönsaker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *