Ugnsomelett

Bjuder på ett nytt frukosttips nu inför helgen då många av er säkert är lediga och har lite mer tid att lägga på frukosten (själv jobbar jag så det blir ingen lyxfrukost i helgen för min del).

2 port.

2 ägg
1¾ dl vatten
salt
peppar
matfett till formen

Vispa upp äggen med salt och peppar.
Vispa ner vattnet, lite i taget.
Smörj med lite matfett i en ugnsform.

Häll i omelettsmeten och grädda i 250°C i ca 10-15 min.
Omeletten ska stelna, få en fin färg och höja sig en smula.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

2 ägg
1¾ dl vatten
salt
peppar
matfett till formen
(lägg till SP för mängden du använder)

Totalt blir det 0 SP/port.

Jag serverade omeletten till frukost med ett päron, 1 skiva Runda Björn med mjukost och Icas tunna grillade kyckling.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *