Tunnbrödssnittar med skinka & ananas

Hoppas ni haft en bra lördag! Själv har jag jobbat ett par timmar, rätt mycket folk även fast det är helgen innan barnbidrag.

Detta recept testade jag och barnen förra helgen, dom tycker det är så kul att testa nya saker. Filippa gillade dessa jättemycket, tror hon tog 8-10 st medans Jonas bara tog 1. Dom stora var inte hemma men dom hade nog gillat dessa dom med.

20 st

2 mjuka tunnbröd
1 dl crème fraiche/Larsas grekiska yoghurt
75 g skivad skinka (påläggsskinka)
1 burk krossad ananas
salt
peppar
persilja

Skär skinkan i strimlor och låt ananaskrosset rinna av så den inte är så blöt (hjälp gärna till att pressa ur saften).
Blanda skinkan och ananasen med crème fraiche/grekisk yoghurt.
Smaka av med salt och peppar.
Fördela fyllningen på dom två tunnbröden och rulla ihop dom.
Plasta in rullarna och lägg in dom i kylen tills dom ska serveras.

Skär upp snittarna i bitar, 10 st per rulle.
Garnera med lite persilja.

Viktväktarna Flex

2 mjuka tunnbröd (8 SP)
1 dl crème fraiche/Larsas grekiska yoghurt
75 g skivad skinka (påläggsskinka), Icas tunna (1 SP)
1 burk krossad ananas (
6 SP)
salt
peppar
persilja

Totalt blir det 1 SP/st.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *