Tartarsås

Familjens favoritsås till fisk sen många år tillbaka!

6 port.

2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 dl boston gurka
1 tsk senap
1 tsk honung
salt
svartpeppar
vitlökspulver

Blanda alla ingredienser i en skål.
Krydda efter tycke och smak.
Låt stå i kylen en stund innan den serveras ihop med fisken.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

2 dl Larsa grekisk yoghurt 0%
1 dl lätt majonnäs (16 SP)
1 dl boston gurka (5 SP)
1 tsk senap 
1 tsk honung (1 SP)
salt
svartpeppar
vitlökspulver

Totalt blir det 4 SP/port för såsen.

Kcal: ca 94 kcal/port.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *