Quesadillas med kyckling & sweet chili

Ska snart iväg med vänner på bowling och mat i Lindesberg 🙂

Ha en trevlig mellokväll!

400 g kycklingfilé
salt
peppar
1 gul lök
1 röd paprika
200 g philadelphiaost
3-4 msk sweet chilisås
1 paket tortillabröd
50 g riven ost

olja till stekning

Strimla kycklingen och fräs den i rapsolja.
Krydda med salt och peppar.
Skiva lök och paprika, så tunt som möjligt.
Låt de steka med några minuter.
Tillsätt färskosten och sweet chilisåsen och värm försiktigt.
Lägg ut tortillabrödet och fördela kycklingröran på halva brödet, strö över riven ost och vik samman till halvmånar, alternativt bred över hela och lägg ett tortillabröd över.
Stek försiktigt i en torr stekpanna på båda sidor.
Skär upp dem i fina tårtbitar och servera med pommes och kall crème fraichesås eller alt. en sallad istället för pommes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *