Gott till både vardags och festligare middag!
4 port.
4 kycklingfiléer
1 gul lök
2 msk tomatpuré
1 msk torkad dragon
1 kycklingbuljongtärning
5 dl grädde
salt
peppar
Börja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna.
Lägg dem i en form och stek dem färdiga i 225°C ugn i 20 min.
Gör under tiden såsen.
Hacka löken fint och stek den mjuk på låg värme.
Tillsätt tomatpuré, dragon, buljong och grädde
Låt koka ihop ca 5 minuter.
Servera med ugnsstekt potatis och en sallad.

Viktväktarna PersonligaPoints
4 kycklingfiléer
1 gul lök
2 msk tomatpuré
1 msk torkad dragon
1 hönsbuljongtärning
1½ dl matlagningsgrädde 13% *
3½ dl vatten
salt
peppar
Totalt 3 PP/port för kyckling och sås, lägg ev till PP för potatis eller annat tillbehör.
* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK