Gott till både vardags och festligare middag!
4 port.
4 kycklingfiléer
1 gul lök
2 msk tomatpuré
1 msk torkad dragon
1 kycklingbuljongtärning
5 dl grädde
salt
peppar
Börja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna.
Lägg dem i en form och stek dem färdiga i 225°C ugn i 20 min.
Gör under tiden såsen.
Hacka löken fint och stek den mjuk på låg värme.
Tillsätt tomatpuré, dragon, buljong och grädde
Låt koka ihop ca 5 minuter.
Servera med ugnsstekt potatis och en sallad.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2014/03/DSC_2504-01-681x1024.jpeg)
Viktväktarna Points
4 kycklingfiléer
1 gul lök
2 msk tomatpuré
1 msk torkad dragon
1 hönsbuljongtärning *
1½ dl matlagningsgrädde 13% *
3½ dl vatten
salt
peppar
Totalt 3P/port för kyckling och sås, lägg ev till points för potatis eller annat tillbehör.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2014/03/DSC_2505-01-681x1024.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2014/03/DSC_2508-01-681x1024.jpeg)
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK