Hallondessert

Hallondessert

4 port.

1½ gelatinblad
225 g hallon
¾ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm kanel
2 dl gräddfil 

Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. 

Rör ihop hallon, socker och kanel i en kastrull och koka upp under omrörning. 

Lyft bort från plattan. 
Tillsätt gelatinet och rör tills det smält. 
Rör ner gräddfilen. 

Häll upp i små glas. 
Låt stelna i kyl i minst 3 tim.

En kommentar till “Hallondessert”

  1. Oj vilka söta små desserter. Riktigt gott ser det ut! Måste verkligen testa det. Hoppas bara det går att använda frysta hallon…men det ska det väl!

Lämna ett svar till Therese Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *