Frukost – havregott jordgubb

Känner att jag är inne i en dålig period just nu med trötthet och huvudvärk/migrän. Viktresan går ju superbra, men välmåendet och det kroppsliga går inte alls. Vad kan det vara för fel måntro?

I senaste Smakboxen fick man ett smakprov på dessa havrekuddar med jordgubbssmak från Axa. Gillade dessa riktigt mycket så det ska jag ta och köpa hem nästa gång jag behöver påfyllning av flingor. Vill du också testa att prenumerera på Smakbox och få hem en massa godsaker? Du får just nu 20% rabatt på första boxen + Zeinas kitchens kokbok “Recept från Mellanöstern” om du uppger koden THERESEMATOCHBAK!

SMAKBOX

1 port.

1 banan
kvarg jordgubb/smultron
jordgubbar
havregott jordgubb

crisp ‘n wheat
mjukost
tunt skivat pålägg med kyckling/kalkon/skinka
gurka

kokt ägg
smaksatt salt/flingsalt

Mosa/skiva bananen och blanda med kvargen.
Skiva jordgubbar och häll på flingor.
Bred på mjukost på det hårda brödet och lägg på skivat pålägg och gurka.
Skala ett ägg och dela i halvor och toppa med salt.

Viktväktarna Points

1 banan
125 g kvarg jordgubb/smultron, Ica *
jordgubbar
9 g havregott jordgubb *
2 skivor crisp ‘n wheat *
1 msk mjukost Fjällbrynt Storsjö, lagrad *
6 skivor tunt skivat pålägg med kyckling/kalkon/skinka Ica
gurka
kokt ägg
smaksatt salt/flingsalt

Totalt 4P/port.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *