Ta till vara på överblivet kött från grillningen dagen innan och gör en enkel sallad till lunch. Vill du ha lite mer matig sallad så går det bra att minska lite på grönsakerna och tillsätta lite pasta, eller ät ett gott bröd till.
sallad
gurka
tomat
röd lök
majs
grillad/stekt kall fläskfilé (99-164 g = 2 SP)
valfri salladsdressing (t.ex Felix 1½ msk = 2 SP, 2 msk = 3 SP)
Skölj och skär grönsakerna.
Häll av spadet från majsen.
Blanda i en skål/stort fat om du gör till många annars lägg upp det direkt på en tallrik.
Skär dom kalla fläskfiléskivorna och lägg ovanpå salladen.
Toppa med valfri salladsdressing.
Totalt blir det 2 SP för salladen, lägg till SP för så mycket salladsdressing du tar.
Kcal: ca 107 kcal/port exkl grönsaker och salladsdressing.