Crispy Chicken hamburgare

Varm dag! Jobbat en sväng på fm och sen hem och greja med en massa tråkgöra som man måste. Inget speciellt nationaldagsfirande här inte, hur har ni firat dagen?

Gillar dessa färdiga kycklingburgare som är från Max som man hittar i frysdisken i matbutiken. Denna gång testade jag att steka dom i olja stekpannan och det blev lika bra som om man hade friterat dom.

Max chrispy chicken filéer
Brioche hamburgerbröd (Willys är goda)
dressing (Johnnys majo)
lök
sallad
tomat
ost

pommes
dipsås
ketchup

Stek filéerna i olja i en stekpanna efter anvisningar på förpackningen (lägg på ostskivorna mot slutet och lägg på ett lock tills osten börjar smälta).
Servera med valfria tillbehör i hamburgaren (det ovan är bara ett förslag som vi valde).
Ät hamburgaren tillsammans med pommes och dippsås/ketchup.

Viktväktarna PersonligaPoints

Max Crispy Chicken *
Garant brioche hamburgerbröd
*

För en kycklingburgare blir det 11 PP exkl tillbehör.

Byt hamburgerbrödet mot ett salladsblad så spar man PP. Lägg till PP för övriga tillbehör du vill ha till som ost, dressing och pommes mm.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program

Kcal: ca 376 kcal/hamburgare exkl matfett, tillbehör och grönsaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *