Boursinpasta med bacon

I samarbete med Smakbox

Har du inte testat att laga mat med färskosten från Boursin tidigare så är det dags nu! Detta är verkligen ett recept som behöver en plats i ditt kök 🥰

6 port.

valfri mängd pasta
3 pkt bacon
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
75 g soltorkade tomater
2 förp Boursinost vitlök & örter
2½ dl riven parmesanost
salt
peppar
chiliflakes
pastavatten

Koka pastan enligt instruktioner på förpackningen.

Strimla baconet.
Skala och finhacka löken och vitlöken.
Låt dom soltorkade tomaterna rinna av och strimla/finhacka dom.
Hetta upp en panna och stek baconet i en panna, lägg åt sidan
Spara lite av baconfettet i pannan och fräs lök, vitlök och soltorkade tomater på låg värme utan att det tar färg.
Lägg tillbaka baconet och klicka i osten och rör runt så den smälter ner.
Rör ner parmesanosten och krydda med salt, peppar och chiliflakes.
Späd med pastavatten till önskad konsistens.

Kalorisnålare alternativ

Använd kycklingbacon. I övrigt följ receptet 👌

Följ mig gärna på Instagram för mer mat- & bakinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *