På nyår bestämde vi i familjen att vi detta året ska äta lite mer efterrätter och förrätter på helgerna när det passar och först ut blev denna pannacottan på geléhallon som jag hittade hos Cake by Mary som inspiration inför alla hjärtans dag❤️
Personligen tyckte jag den var väldigt söt, men ungdomarna gillade den massor och ville gärna ha den fler gånger 😊
6 port.
200 g geléhallon
5 dl vispgrädde alt mellangrädde
Geléhallongelé
120 g geléhallon
½ dl vatten
Garnering
vispad grädde
geléhallon
strössel
Häll geléhallon och grädde i kastrull.
Värm på medelvärme tills allt godis har smält.
Rör om då och då.
Häll upp i portionsglas och ställ i kylen minst 3h.
Smält godiset till gelén tillsammans med vatten på medelvärme, och häll försiktigt över pannacottan.
Ställ i kylen för att stelna.
Garnera med vispad grädde, geléhallon och vitt strössel.


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK