Hur ofta har man inte slattar med korvbröd i frysen? Här förekommer det emellanåt och kanske är man inte jättesugen på korv med bröd alla gånger, då är detta ett superbra tips för att liva upp dom små bröden på nytt 🤗
Som en varm macka fast i ett korvbröd 🥰
korvbröd
smaksatt färskost
strimlad skinka
persilja
riven ost
Bred på lite färskost på båda sidorna på insidan av korvbröden.
Fördela strimlad skinka emellan och strö lite finhackad/klippt persilja över.
Lägg på riven ost och gratinera dom fyllda korvbröden i ugnen i 225°C i ca 10 min.
Servera som dom är med en sallad eller annars med lite pommes.

Kaloriberäknat recept
4 st korvbröd, brioche
60 g smaksatt färskost, light
180 g strimlad skinka
persilja
2 dl riven ost 12%
Kcal: ca 263 kcal/port exkl tillsatt matfett och tillbehör.
Kolhydrater: 24.2 g Protein: 20.9 g Fett: 9.6 g


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK