Wrapped bacon sandwish

Vad är njutningsmat för dig? Här kan det vara vad som helst som innehåller en riktig kaloribomb, som tex dessa mackor med smält cheddarost och lite knaprigt bacon! Detta är ju inget jag äter så ofta så därför är det riktig njutningsmat för mig, passar verkligen på att äta så långsamt jag kan och bara NJUTA! Och att vara i en viktresa och äta sån här mat lite då och då är inte förbjudet, du väljer själv vad du vill äta och här har vi inga förbud mot specifika råvaror eller rätter, det handlar mer om att äta det vid väl valda tillfällen 👌

1 macka

2 skivor formfranska
1-2 skivor cheddarost/hamburgerost
3 skivor bacon

Lägg på 1-2 skivor ost mellan brödskivorna (vi valde 2).
Lägg 3 skivor bacon bredvid varandra så att dom går lite omlott.
Lägg mackan mitt på baconet och vik över baconet mot mackans mitt.
Stek mackorna i en stekpanna på mediumvärme tills dom ser klara ut.

Vi åt våra mackor ihop med lite pommes och kall sås, annars kan man servera den med en blandad sallad.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *