Veckans mattips v. 45/2022

Hej vänner! Söndag igen 🥰

Veckan har gått i rasande fart och mycket som händer/har hänt. Barnen har haft lov och fått en massa egentid då vi tråkiga föräldrar har jobbat som vanligt. Men i onsdags fick lilleman hänga med pappan på jobbet när dansösen hade tävling i Uppsala. En delad 18:e plats (av 37 tävlande) i första tävlingen i silverklass i disco och en 4:e plats (av 26 tävlande) i slow vilket gav henne en till prick så hon går upp i silverklass till nästa tävling även i denna gren 🪄 Själv har jag dragits med en envis förkylning vilket har gjort att det inte blivit någon träning för min del, mer vila på soffan istället 💤 Idag är sista dagen med viktgruppen i Joina vilket betyder att jag ska göra slutvägningen imorgon bitti. Hade 0,3 kg kvar att gå ner sen jag vägde mig senast (10 dagar sen) för att nå mitt mål, får se om vilan satt käppar i hjulet för mig eller om jag lyckas ändå utan vardagsmotion. Som om jag inte fått nog av dessa 4 veckor som gått så hoppar jag på en ny viktgrupp med Joina redan imorgon då min coach Katarina/Optiwellness startar en ny grupp 💪 Igår hade vi våra bästa vänner här på lite Halloweenmiddag. Blev en trerätters med en massa smarrigt som jag kommer att göra igen så att ni också kan få ta del utav recepten, fanns inte riktigt utrymme för fotografering igår 😏

Men nu ska ni få ta del av nya middagstips inför en ny matvecka. Tänk på att byta ut livsmedel som passar in i din kost som annat protein eller mejeriprodukter så lås er inte bara vid vad som står i receptet 😉 Ha en fantastisk matvecka ❤️

Tortellini med kyckling, spenat & soltorkad tomat – recept finns ▶️▶️ HÄR

Italiensk fläskfilégratäng – recept finns ▶️▶️ HÄR

Filippas salami & färskosttoast – recept finns ▶️▶️ HÄR

Ugnsbakad torsk & örtsås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Crostinisnittar med västerbottenröra & bacon – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *