Veckans mattips v. 37/2023

Hej söndag! Haft en fullspäckad vecka med en massa bollar i luften vilket har gjort att jag fått dra ner på tiden för Instagram/FB sidorna. Har istället fått lägga tid på lite återhämtning då jag varit väldigt trött. Förr kände jag konstant att jag hela tiden var tvungen att lägga 100% på alla sociala kanaler för att inte tappa intresse/följare, men nu vet jag att det är ok att jag faktiskt fokuserar på mig själv och vad jag behöver just där och då och ni finns fortfarande kvar 🫶 Ett stort steg i min personliga utveckling i min hälsoresa, dvs minska på stressen och vila istället.

Dags att planera våran matvecka, jag har faktiskt planerat min egna vecka med frukost, mellis x3 och lunch idag så har bara vår egna middagsplanering kvar att göra, men den brukar jag göra på måndagar när butikernas veckoerbjudanden har kommit. Här kommer lite tips på vad din vecka kan innehålla 😉

Önskar dig en fantastisk matvecka ❤️

Smashed tortilla burger – recept finns ▶️▶️ HÄR

Kokt falukorv & pepparrotssås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Cornflakespanerad torsk & remouladsås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Krämig pastasallad med soltorkadtomatröra – recept finns ▶️▶️ HÄR

Jordgubbssmoothie & havrefralla – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *