Veckans mattips v. 36/2022

Första veckan med höstens vardagsschema är nu gjord och jag känner mig lite vilse i mina rutiner än så länge, men det kommer vart efter tänker jag. Är det något som inte riktigt funkar får man helt enkelt hitta en annan väg att gå, likt dom valen vi gör i våra hälsoresor när resultaten inte blir som vi vill.

Ligger lite efter i min egna veckoplanering så det är min syssla för kvällen så vi är redo för en ny vecka. Ska kika igenom kyl, frys och skafferi och se vad som behöver förbrukas och sätta ihop en matsedel utefter det. Till er kommer här lite nya middagstips och så har jag lagt till en dessert som det lilla extra (dock utan pointsberäkning och kaloriberäkning), vill man anpassa den med magrare livsmedel så gör man det eller så äter man den efter orginalreceptet och njuter lite extra 🥰

Anpassa protein och tillbehör efter eget tycke och smak, byt mot andra mejeriprodukter med fetare/lättare fetthalt mm Ett recept går alltid att anpassa så det passar ens behov på bästa sätt.

Parmesantorsk med spenat & soltorkade tomater – recept finns ▶️▶️ HÄR

Jordärtskockssoppa med bacon & krutonger – recept finns ▶️▶️ HÄR

Gräddig köttfärssås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Kyckling med citron- & dragonsås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Pannacotta med stekta äpplen & havrecrunch – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *