Ibland får man vara lite lat och köpa färdigpanerad fisk. Tycker dessa är så goda. Är inne i en period nu när jag vill att maten ska vara enkel och gå snabbt, annars gör egen så blir det billigare i poäng om du är Viktväktare.
4 port.
ca 650-700 g kokt kall potatis
smör
salt
peppar/grillkrydda
1 paket Findus Fish & Crisp
400 g ärtor
1 liten lök, finhackad
smör
Dela potatisen i bitar.
Stek i omgångar i smör och krydda med salt och peppar/grillkrydda.
Värm ugnen till 225°C.
Lägg in fisken på ett galler i ca 20 min.
Fräs löken mjuk i smöret, tillsätt ärterna.
Låt allt bli varmt, mosa lätt med en gaffel eller använd stavmixer.
Servera med rårivna morötter.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
ca 650 g kokt kall potatis (15 SP)
smör (lägg till SP för mängden matfett du använder)
salt
peppar/grillkrydda
1 paket Findus Fish & Crisp (30 SP)
400 g ärtor
1 liten lök, finhackad
smör (lägg till SP för mängden matfett du använder)
Totalt blir det 11 SP/port.



Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK