Sallad är något jag ofta äter till lunch. Perfekt att slänga ihop när tiden är knapp. Köper gärna såna ”plånbokssmörgåspålägg” med skivad skinka, kyckling/kalkon och rostbiff med kort datum och delar upp i portionsstorlek och slänger in i frysen. Perfekt att alltid ha hemma!
sallad
salladslök
gurka
tomat
parmesanost
rostad lök
skivad rostbiff
dressing
Skär grönsaker.
Riv parmesanosten.
Strimla rostbiffen.
Montera ihop salladen på en tallrik eller en skål och servera med valfri salladsdressing.
Viktväktarna Points
sallad
salladslök
gurka
tomat
13 g parmesanost *
11 g rostad lök *
75 g skivad rostbiff *
31 g dressing, Felix milda kebabsås
Totalt blir det 7P/port (mängden ovan avser 1 port).
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 264 kcal exkl grönsaker.
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK