Kebabpizza på libabröd

Fyller på kategorin pizza med ytterligare ett alternativ med libabrödet som grund. Vill man hellre ha vanlig pizzadeg så går det också, recept på det hittar ni ➡ HÄR.

1 pizza

1 st libabröd
pizzasås
riven ost
kebabkött, t ex Västeråskebab
kebabsås
fefferoni

Börja med att förbereda kebabköttet enligt anvisningar på förpackningen.

Bred ut pizzasåsen på libabrödet och lägg på den rivna osten.
In i ugnen i 200°C i ca 5-8 min.
Lägg på det färdiga kebabköttet och ringla såsen över pizzan.
Servera ev med fefferoni.

Viktväktarna Points

1 st libabröd, Lavash *
pizzasås, Mutti
44 g riven ost 12% *
60 g kebabkött, t ex Västeråskebab *
31 g mild kebabsås, Felix *
fefferoni

Totalt blir det 15P för hela pizzan. Ät hela och njut eller dela upp den i 2 port. och servera pizzan med en blandad sallad/pizzasallad.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *