Grillad korv är så gott! Något jag unnar mig ibland, tyvärr något ur Viktväktarsynpunkt som är väldigt dyrt i poäng. Men tänker man till resten av dagen och tar en lagom portion så är det inga problem. MAN KAN ÄTA ALLT, MEN INTE ALLTID!
Just nu har jag snurrat in på att testa lite olika toppings till korven för att lyfta den klassiska grillade korven till en lyxigare nivå än bara ketchup, senap och gurkmajonnäs.
6-8 korvar
korvbröd
½ dl barbecuesås
2 rödlökar
1 klick smör
1 tsk råsocker
1 tsk vinäger
salt
peppar
cheddar, riven
Hacka eller skiva löken.
Bryn löken försiktigt i smör.
Tillsätt socker, vinäger, salt och peppar och låt steka tills allt fått fin färg och löken är mjuk.
Tillsätt barbecuesåsen och låt koka ihop.
Grilla eller stek korven.
Lägg korven i korvbröden och toppa med barbecuerelish och riven cheddar.
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK