Så goda hamburgare detta blev! Ni måste bara prova ❤
6 port.
750 g färs
2 msk fond (vilken som)
2 msk chutney
1 msk grillkrydda (valfri)
Blanda alla ingredienser till burgarna.
Dela färsen i 6 delar.
Platta ut med hjälp av en hamburgerpress.
Grilla eller stek i panna.
Servera med valfria tillbehör.
Viktväktarna Points
600 g nötfärs 5% *
2 msk fond (vilken som) *
2 msk chutney *
1 msk grillkrydda (valfri)
Totalt blir det 4P/hamburgare. Lägg till points för dom tillbehör du väljer att ha till.
Testade ett nytt bröd som hamburgerbröd denna gång, Havre Rund från Hatting, 4P/st (151 kcal). Riktigt goda så dessa kan jag rekommendera.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: 144 kcal/port exkl tillsatt matfett och tillbehör.
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK
Hur många sp för ”pommes” som du har där?
Det är Icas potatisräfflor, 58-74 g är 4 SP & 75-90 g är 5 SP 💙