Försvinnande god dessertpaj som är riktigt enkel att göra!
12-16 bitar
100 g smör
200 g lotus biscoffkex
1 burk biscoff spread
½ tsk flingsalt
3 dl vispgrädde
4 lotus biscoff cream kex
Sätt ugnen på 175°C.
Smält smöret.
Mixa kexen till smulor i en matberedare eller krossa för hand.
Blanda med smöret.
Tryck ut i botten på en pajform 24–26 cm i diam.
Grädda i mitten av ugnen ca 10 min eller tills den är gyllene.
Ta ut och låt svalna helt.
Bred ut biscoff spread på botten och strö över flingsalt.
Vispa grädden.
Täck biscoffkrämen med den vispade grädden.
Hacka tre av dom dubbla biscoffkexen och strö över grädden.
Toppa med ett helt kex i mitten av pajen.
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK