Veckans mattips v. 29/2023

Hej matvänner! Ännu en semestervecka gjord, sambon börjar dock jobba imorgon igen och jag är halvvägs igenom min. Trots bristen på heldagar med solsken och värme måste jag säga att jag njuter för fullt av att få vara ledig. Bara av att få ta dagen som den kommer, sova minst 8 h, äta god mat, ligga i soffan och få titta på serier gör mig så gott! En sommarsemester måste inte innehålla utlandsresor/Sverigeresor, utflyktsdagar till turistattraktioner osv för att det ska bli en lyckad semester, man kan bara vara också!

Men en ny vecka är på ingång och lite middagstips ska ni få, hoppas något faller er i smaken att testa 🥰

Krämig pärlcouscous med bacon, svamp & spenat – recept finns ▶️▶️ HÄR

Italiensk sallad med kornris – recept finns ▶️▶️ HÄR

Yoghurtmarinerad kyckling med sweet chilisås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Stekt torsk & skirat persiljesmör – recept finns ▶️▶️ HÄR

Kvargpannkakor med vit choklad & blåbär – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat):
THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *