Thaigryta med kyckling & wokgrönsaker

Här kommer ett superbra tips på en rätt som jag har valt att ha i min lunchlåda denna vecka vid två tillfällen. Den blev så god så jag var tvungen att dela den med er så snabbt jag bara kunde. Annars har jag oftast ett litet lager av recept som jag portionerar ut när jag tycker att dom passar in, inte alltid dom är ”färska” så att säga. Hoppas ni vill testa 🥰

4 port.

600 g kyckligfilé
salt
peppar
olja/smör
450 g thaiwokgrönsaker
1 förp. Kelda thaisoppa

Stimla kycklingen.
Stek i smör/olja i en panna, krydda med salt och peppar.
Behöver inte vara helt genomstekt då det kan gå klart i såsen.
Häll på thaisoppan och låt det koka upp.
Låt det småputtra 5-10 min, förslagsvis medans riset kokar, så kycklingen blir klar rakt igenom.
Häll i wokgrönsakerna och låt det smöputtra 5 min till.

Servera med ris eller annat gryn.

Viktväktarna Points

600 g kyckligfilé
salt
peppar
olja/smör (lägg till points för mängden du tar)
450 g thaiwokgrönsaker
1 förp. Kelda thaisoppa
*

Totalt blir det 4P/port exkl tillsatt matfett och tillbehör.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 262 kcal/port exkl tillsatt matfett och tillbehör.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *