Rostbiffstoast

4 port.

8 skivor fullkornsbröd
smör
majonnäs
8 skivor ost
4 skivor rostbiff
4 msk rostad lök

Bred smör och majonnäs på brödskivorna.
Fördela ost, rostbiff och lök mellan bröden.
Grilla dem i smörgåsgrill eller våffeljärn tills de blir gyllenbruna och osten har smält.
Dela i halvor på diagonalen.
Servera med valfria grönsaker.

Viktväktarna Flex

8 skivor fullkornsbröd, tex råg levain (19 SP)
smör (lägg till SP för så mycket du använder)
2 msk lättmajonnäs (3 SP)
8 skivor ost 10% (4 SP)
4 skivor rostbiff (2 SP)
4 msk rostad lök (4 SP)

Totalt blir det 8 SP/port. Servera toasten med valfria grönsaker.

2 thoughts on “Rostbiffstoast

Lämna ett svar till Silvia Babic Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *