Kryddiga chicken tacos

Fredagen är här och jag bjuder er på ett smarrigt tacorecept som jag tyvärr lovat att det skulle komma ut för länge sen, men ibland blir det annat emellan 😏 Grymt gott blev det, ungarna tyckte det var lite starkt, men dom åt ändo med god aptit 😁 Trevlig helg!

4 port.

500 g kycklinglårfilé/kycklingfilé
1 förp. chicken tacos spice paste, Santa Maria
sallad
gurka
picklad rödlök
fetaost
pineappelsalsa, Santa Maria
lime & jalapeno mayo, Santa Maria
mjuka tortillabröd

Strimla kycklingen och stek i panna på rätt hög värme tills den börjar ta färg och är genomstekt.
Rör ner kryddpastan och låt det bara bli varmt.
Servera med tex sallad gurka, picklad rödlök, fetaost och salsa i ett tortillabröd.

Viktväktarna Points

500 g kycklinglårfilé (utan fett)/kycklingfilé
1 förp. chicken tacos spice paste, Santa Maria *
sallad
gurka
picklad rödlök
fetaost, Apertina 3% *
pineappelsalsa, Santa Maria *
lime & jalapeno mayo, Santa Maria *
mjuka tortillabröd *

Totalt för kycklingen blir det 1P/port. Lägg till pointsför dom tillbehör som du väljer att ha till.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 155 kcal/port kyckling med kryddmix exkl matfett, tillbehör och grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *