Kraschad potatis

Gott tillbehör till det grillade köttet.

små runda potatisar
olja
flingsalt
potatiskrydda/annan valfri krydda

Ställ ugnen på 225°C.
Skala och koka potatisen.
När potatisen är färdigkokt, häll av vattnet och lägg potatisen på en bakplåt med bakplåtspapper.
Tryck till potatisen med en stekspade, pensla med olja och krydda med salt och potatiskrydda.
Ställ in i ugnen tills potatisen fått fin färg.

Servera med tex grillad kyckling, sparris, majs och tzatziki.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

108-193 g små runda potatisar (3-4 SP)
olja (lägg till SP för mängden olja och smör du använder)
flingsalt
potatiskrydda/annan valfri krydda

Totalt blir det 3-4 SP/port exkl matfettet. Lägg ev till SP för tillbehör.

Kcal: 85-152 kcal plus mängden kcal för matfettet.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

4 thoughts on “Kraschad potatis

Lämna ett svar till Therése Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *