Fortsätter med kalla matlådor även denna vecka då det fortfarande är väldigt varmt ute 😊
För er som har Instagram så finns det idag en reel upplagd på detta recept 👌
4 port.
4 port okokt pasta
600 g fryst kycklingkebab
1 påse babyspenat, à 65 g
körsbärstomater
majs
2 dl grekisk yoghurt/crème fraiche
50-75 g basilikapesto
salt
peppar
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen och låt den kallna.
Stek kycklingen i två omgångar tills den är klar.
Rör ner spenaten i slutet och låt den steka med sista minuten, låt det sedan svalna tills det ska blandas ihop.
Dela körsbärstomaterna i halvor och låt majsen rinna av från sitt spad.
Blanda yoghurt eller crème fraiche med peston.
Blanda alla ingredienserna till pastasalladen i en stor bunke.
Smaka av med salt och peppar och fördela ev i matlådor eller servera direkt.
Kaloriberäknat recept
200 g okokt pasta
600 g fryst kycklingkebab
1 påse babyspenat, à 65 g
100 g körsbärstomater
90 g majs
2 dl grekisk yoghurt 0%
50 g basilikapesto
salt
peppar
Kcal: ca 499 kcal exkl tillsatt matfett.
Kolhydrater: 50.2 g Protein: 36.5 g Fett: 13.2
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK