Hallondessert
4 port.
1½ gelatinblad
225 g hallon
¾ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm kanel
2 dl gräddfil
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
Rör ihop hallon, socker och kanel i en kastrull och koka upp under omrörning.
Lyft bort från plattan.
Tillsätt gelatinet och rör tills det smält.
Rör ner gräddfilen.
Häll upp i små glas.
Låt stelna i kyl i minst 3 tim.
1½ gelatinblad
225 g hallon
¾ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm kanel
2 dl gräddfil
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
Rör ihop hallon, socker och kanel i en kastrull och koka upp under omrörning.
Lyft bort från plattan.
Tillsätt gelatinet och rör tills det smält.
Rör ner gräddfilen.
Häll upp i små glas.
Låt stelna i kyl i minst 3 tim.
Oj vilka söta små desserter. Riktigt gott ser det ut! Måste verkligen testa det. Hoppas bara det går att använda frysta hallon…men det ska det väl!