Ni är många som efterfrågar efter fler fiskrecept och självklart ska ni få det. Denna gång blev det grillen som fick stå för tillagningen.
6 port.
750 g torsk
1 purjolök
tomat
1 dl grädde
1 dl crème fraiche
dill
citronpeppar
salt
peppar
Dra av fyra ark folie ca 40×40 cm.
Lägg ett halvt ark bakplåtspapper på och vira ihop kortsidorna så det blir som en liten båt.
Lägg en bit torsk i mitten.
Fördela grönsaker runt och på fisken.
Blanda ihop grädde och crème fraiche och häll över varje fiskbit.
Lägg på ett par dillkvistar.
Salta och peppra.
Vik ihop till foliepaket.
Laga foliepaketen i mitten av ugnen, 200°C eller på grillen i 15-20 minuter.
Servera med tex dillpotatismos, tomater och en bit citron.

Viktväktarna PersonligaPoints
600 g torsk *
1 purjolök
tomat
1 dl matlagningsgrädde 13% *
1 dl crème fraiche 8% *
dill
citronpeppar
salt
peppar
Totalt blir det 3 PP/port. Lägg till PP för tillbehören.
Mitt dilliga potatismos hittar ni recept på ➡ HÄR
* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK