Dragondoftande kasslergryta

4 port.

500 g kassler
200 g färska champinjoner
2 msk kalvfond
2½ dl grädde
2½ dl mjölk
1 msk dragon
2 msk maizenamjöl

Skiva svampen, strimla kasslern.
Fräs i en stekpanna med kalvfonden i några minuter.
Vispa ihop maizenamjölet med grädden och mjölken, tillsätt dragonen.
Häll i det i svamp och kasslerfräset och låt puttra i 5 min.
Servera med kokt pasta.

Viktväktarna Flex

500 g kassler (7 SP)
200 g färska champinjoner
2 msk kalvfond
1½ dl matlagningsgrädde 15% (12 SP)
3½ dl standardmjölk (9 SP)
1 msk dragon
1½ msk maizena (1 SP)

Totalt blir det 7 SP/port för kasslergrytan, lägg till SP för pastan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *