Varm dag! Jobbat en sväng på fm och sen hem och greja med en massa tråkgöra som man måste. Inget speciellt nationaldagsfirande här inte, hur har ni firat dagen?
Gillar dessa färdiga kycklingburgare som är från Max som man hittar i frysdisken i matbutiken. Denna gång testade jag att steka dom i olja stekpannan och det blev lika bra som om man hade friterat dom.
Max chrispy chicken filéer
Brioche hamburgerbröd (Willys är goda)
dressing (Johnnys majo)
lök
sallad
tomat
ost
pommes
dipsås
ketchup
Stek filéerna i olja i en stekpanna efter anvisningar på förpackningen (lägg på ostskivorna mot slutet och lägg på ett lock tills osten börjar smälta).
Servera med valfria tillbehör i hamburgaren (det ovan är bara ett förslag som vi valde).
Ät hamburgaren tillsammans med pommes och dippsås/ketchup.
Viktväktarna Points
Max Crispy Chicken *
Garant brioche hamburgerbröd *
För en kycklingburgare blir det 11P/burgare exkl tillbehör.
Byt hamburgerbrödet mot ett salladsblad så spar man points. Lägg till points för övriga tillbehör du vill ha till som ost, dressing och pommes mm.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 376 kcal/hamburgare exkl matfett, tillbehör och grönsaker.