Tartarsås

Familjens favoritsås till fisk sen många år tillbaka!

6 port.

2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 dl boston gurka
1 tsk senap
1 tsk honung
salt
svartpeppar
vitlökspulver

Blanda alla ingredienser i en skål.
Krydda efter tycke och smak.
Låt stå i kylen en stund innan den serveras ihop med fisken.

Viktväktarna Points

2 dl Larsa grekisk yoghurt 0%
1 dl lätt majonnäs *
1 dl boston gurka *
1 tsk senap 
1 tsk honung *
salt
svartpeppar
vitlökspulver

Totalt blir det 3P/port för såsen.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 94 kcal/port.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

3 reaktioner till “Tartarsås”

    1. Tack! Visst är den, har gjort den under många många år och har aldrig hittat någon som slår den i smak 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *