Veckans mattips v. 38/2022

Återigen söndag och säger som jag brukar, jag hinner inte med, tiden går alldeles för fort. Dom två veckorna som kommer ska jag jobba lite extra vilket gör att jag inte kanske hinner skapa så mycket nytt, tur jag har lite recept på lager som inte kommit ut än. Hoppas ni får en grym vecka och glöm inte att hänga med mig för mer tips och trix i köket, vardagen och välmåendet i allmänhet på Instagram 🥰

Anpassa protein och tillbehör efter eget tycke och smak, byt mot andra mejeriprodukter med fetare/lättare fetthalt mm Ett recept går alltid att anpassa så det passar ens behov på bästa sätt.

Stekt torsk med vitvinssås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Fläskfilé i god sås med ugnsbakade rödbetor – recept finns ▶️▶️ HÄR

Pasta- & kycklingsallad med tzatzikidressing – recept finns ▶️▶️ HÄR

Baconsås med persillade & vitlök – recept finns ▶️▶️ HÄR

Enkelt bröd med banan – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *